3x inspiratie voor een gezonde en simpele lunch

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Wil jij even heerlijk lunchen, maar heb je werkelijk geen idee wat je deze keer weer in elkaar moet flansen? Ben je het zat om iedere middag hetzelfde te eten en ben je toe aan wat meer variatie? Dan hebben wij enkele tips voor je. Met deze eenvoudige recepten, maak jij niet alleen ontzettend snel een heerlijke lunch klaar, maar is het ook nog eens super gezond ook! Dus heb jij behoefte aan wat inspiratie voor de lunch, bekijk dan deze 5 tips!

Salade

De perfecte tip voor iedere lunch is een salade. Het grote voordeel, is dat je met het maken van een salade oneindig kunt variëren. Zo hoeft geen salade hetzelfde te zijn en kun je de ene keer kiezen voor een salade met ei, maar kies je de volgende keer voor een salade met kip. Wil je iets goeds doen voor het welzijn van de dieren, kies dan eens voor een vegetarische salade. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Wrap met zalm

Ben jij gek op vis, dan is een wrap met zalm een perfecte lunch. Deze kun je eenvoudig zelf maken, maar je kunt hem ook gewoon eenvoudig en snel online bestellen. Werk of woon je in Margraten, dan is online een lunch bestellen in Margraten zo gepiept. Je hoeft alleen maar aan te geven wat je wilt, bestellen, betalen en het wordt bij je thuis of op het werk bezorgd.

Broodje met verse eiersalade 

In plaats van een lekkere lunch bestellen, kun je deze natuurlijk ook gewoon zelf maken! Een broodje met verse eiersalade is bijvoorbeeld heel eenvoudig te maken en nog eens gezond ook. Dus mis jij wat inspiratie en weet je niet wat je moet eten tijdens de lunch, kies dan eens voor een broodje met eiersalade. Niet zo gek op eieren, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld tonijn of een andere willekeurige salade.

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken