Heerlijke restaurants in Den Haag voor een betaalbare prijs!

De hofstad van Nederland staat betekent om vele bezienswaardigheden. Zo is het Casthuis te zien en is er Madurodam waar je alles in miniatuur kan zien. Een uitstapje naar de zee in Scheveningen is heel dichtbij en ook daar is altijd wat te beleven. Als je dan een gezellige dag hebt, sluit hem dan ook af met een heerlijk diner. Hierom hebben wij een lijst samengesteld met restaurants in en rondom Den Haag. 

Grill restaurants Den Haag 

Wanneer je een pittige dag hebt gehad is het goed om hem in deze stylo af te sluiten. Hierom hebben zijn er twee grill restaurants uitgezocht waar je goed kan uit eten in Den Haag. Een Argentijns restaurant genaamd Toros Santiago (9,0) midden in het centrum van Den Haag. Hier is bijna elk hoofdgerecht goed gegrilld met het recept vanuit Argentinië. Dit is echter ook mogelijk bij king’s spareribs Den Haag (9,3). Dit ligt in hartje Den Haag. Perfect om een dagje shoppen af te sluiten. Ook hier zijn meeste gerechten gegrilld. De specialiteit van dit restaurant zijn de spareribs. 

Buitenlandse keuken 

Het is ook wel eens lekker om totaal wat anders te eten dan dat je gewend bent. Hierom hebben wij de lekkerste buitenlandse keuken op een rijtje gezet. Zo is er een Syrisch proeverijdiner beschikbaar bij restaurant Aleppo (9,2). Hierdoor kan je je wanen in het Midden-Oosten. Voor meer comfort kan je dit ook thuis laten bezorgen. Een ander restaurant is El Basha (8,1). Hier is Arabisch eten te verkrijgen. Dit restaurant is een bekend begrip in Den Haag sinds de jaren ‘90. Keuze zat voor zowel een voor – hoofd en nagerecht. 

Eat first, sleep later 

Wil je Den Haag combineren met een dagje Scheveningen? Of is het shoppen wat uitgelopen en eet je laat? Geen probleem. Voor een schappelijke prijs kan je overnachten in Den Haag. Hierdoor hoef je niet te haasten en kan je alles zien van de hofstad. Slaaplekker! 

 

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken