7-daagse gezonde maaltijd (19-25 april)

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Geplaatst 16 april 2021 door Gina

Een gratis 7-daagse, flexibele maaltijdplan voor gewichtsverlies inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijst. Alle recepten bevatten macro’s en WW-punten.

maaltijdplan voor gewichtsverlies

7-daags gezond maaltijdplan

Aangezien de wereld langzaamaan weer ‘normaal’ begint te worden, betekent dat ook meer sporten en naschoolse activiteiten – weer druk zijn (ik klaag niet)! Maar om mijn gezond verstand te behouden, hou ik ervan om te kunnen vertrouwen op recepten voor slowcookers (gooi het ’s ochtends erin en het is klaar als je thuiskomt) zoals mijn Crock Pot Italian Sloppy Joe. Hetzelfde geldt voor recepten voor het bereiden van maaltijden – zoals ontbijtloempia’s – gewoon opwarmen en pakken om op gekke ochtenden te gaan.

Waarom zou iedereen maaltijden moeten plannen?

Maaltijdplanning is een geweldige manier om uw maaltijden voor de komende week te organiseren. Ook in de supermarkt bespaar je tijd en geld! En natuurlijk helpt vooruit plannen je om je doelen te bereiken!

Over het maaltijdplan

Als mijn maaltijdplannen nieuw voor je zijn, deel ik deze gratis, 7-daagse flexibele plannen voor gezonde maaltijden (je kunt mijn eerdere maaltijdplannen hier bekijken) die bedoeld zijn als gids, met voldoende bewegingsruimte om meer eten, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. toevoegen of recepten ruilen voor maaltijden die u verkiest, u kunt in de index naar recepten zoeken op cursus. U moet streven naar ongeveer 1500 calorieën * per dag.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die boodschappen doen zo veel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaart u tijd en geld. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Ten slotte, als je op Facebook bent, word lid van mijn Skinnytaste Facebook-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, je kunt hier lid worden. Ik hou van alle ideeën die iedereen deelt! Als u op de e-maillijst wilt komen, kunt u zich hier aanmelden, zodat u nooit een maaltijdplan mist!

En als je de Skinnytaste Maaltijdplanner niet hebt, zou het nu een goed moment zijn om er een te organiseren voor 2020! Vorig jaar was er een afdrukfout, maar het is nu perfect! U kunt hem hier bestellen!

DE DETAILS:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag zijn bedoeld voor 1 diner en alle maaltijden op zaterdag en zondag voor een gezin van 4 personen. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of voor de lunch de volgende dag. Hoewel we echt geloven dat er geen standaardmenu is voor alle maaltijden, hebben we ons best gedaan om iets te bedenken dat een breed scala aan mensen aanspreekt. Alles is vriendelijk voor Weight Watchers, ik heb de bijgewerkte WW Blue SP voor je gemak toegevoegd, voel je vrij om recepten uit te wisselen of gebruik dit gewoon voor inspiratie!

De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat u nodig heeft om alle maaltijden op het plan te bereiden. Ik heb zelfs merkaanbevelingen opgenomen van producten die ik leuk vind en die ik vaak gebruik. Controleer je kasten, want veel specerijen die je zult merken, gebruik ik vaak, dus je hebt er misschien al veel van.

En last but not least: dit maaltijdplan is flexibel en realistisch. Er is genoeg van bewegingsruimte voor cocktails, gezonde snacks, dessert en diner. En indien nodig kunt u een aantal dingen verplaatsen om het te laten werken met uw schema. Laat het me weten als je deze plannen gebruikt, dit zal me helpen beslissen of ik ze moet blijven delen!

MAANDAG (4/19)
B: Eiermuffins met broccoli en kaas (1G 4G 1P) met 1 kopje aardbeien (0B 0G 0P)
L: BLT Roll Ups met kalkoen en avocado (6B 9G 9P)
D: Pasta met balsamico geroosterde groenten en witte bonen (8B 9G 8P)

Totalen: WW-punten 15B 22G 18P, calorieën 935 *

DINSDAG (4/20)
B: Eiermuffins met broccoli en kaas (1G 4G 1P) met 1 kop ananas (0B 0G 0P)
L: LEFTOVER Balsamico Geroosterde Veggie en Witte Bonen Pasta (8B 9G 8P)
D: Easy Crock Pot Chicken and Black Bean Taco Salad (6B 9G 6P)

Totalen: WW-punten 15B 22G 15P, calorieën 919 *

WOENSDAG (4/21)
B: Eiermuffins met broccoli en kaas (1G 4G 1P) met 1 kopje aardbeien (0B 0G 0P)
L: LEFTOVER Balsamico Geroosterde Veggie en Witte Bonen Pasta (8B 9G 8P)
D: Italiaans Kalkoen Gehaktbalblad Pan Diner (5B 5G 5P)

Totalen: WW-punten 14B 18G 14P, calorieën 857 *

DONDERDAG (4/22)
B: Eiermuffins met broccoli en kaas (1G 4G 1P) met 1 kop ananas (0B 0G 0P)
L: Kikkererwten Tonijnsalade (0B 8G 0P) over 2 kopjes gemengde groenten (0B 0G 0P) en een appel (0B 0G 0P)
D: Pepper Steak (5B 6G 5P) met ¾ kopje bruine rijst (5B 5G 0P)

Totalen: WW-punten 11B 23G 6P, calorieën 992 *

VRIJDAG (4/23)
B: Superfood PB Banaan en Cacao Groene Smoothie (5B 5G 5P)
L: Kikkererwten Tonijnsalade (0B 8G 0P) over 2 kopjes gemengde groenten (0B 0G 0P) en een appel (0B 0G 0P)
D: Gebakken Garnalen Taquitos (5B 6G 5P) met Beste Guacamole Recept (3B 4G 3P)
Totalen: WW-punten 13B 23G 13P, calorieën 918 *

ZATERDAG (4/24)
B: Frittata van asperges en Zwitserse kaas (2B 4G 2P) met een sinaasappel (0B 0G 0P)
L: Turkey Club (recept x 4) (7B 8G 7P) met 8 jonge worteltjes
D: BESTEL BINNEN!

Totalen: WW-punten 9B 12G 9P, calorieën 667 *

ZONDAG (4/25)
B: Vetarme aardbeienscones (8B 8G 8P)
L: Ahi Tonijn Poke Stacks (recept x 2) (10B 12G 7P)
D: Pinda-gestoofde kippenborsten (5B 7G 5P) met koriander-limoen Bloemkoolrijst (1B 1G 1P)
Totalen: WW-punten 24B 28G 21P, calorieën 1.188 *

* Dit is slechts een richtlijn, vrouwen zouden moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om in te schatten
uw caloriebehoeften. Ik heb genoeg bewegingsruimte overgelaten om meer voedsel toe te voegen, zoals koffie, dranken, fruit,
snacks, dessert, wijn, etc.

7-daagse gezonde maaltijd (19-25 april)

* Google-document

Credit : Source link

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken