Kokosmilkshake, zachte kokosmilkshake

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Kokosshake, op Malakka-stijl bereid met malse kokos, het is water, vanille-ijs, melk als hoofdingrediënten. Snelle video, stap voor stap plaatsen.

Spring naar:

Ik heb Mr Coconut eerder gezien op de luchthaven van Changi, toen Jewel opende. Ik heb nog niet geproefd, hoewel Vj hun Bubble Dragon-fruit voor het eerst probeerde en er dol op was. Maar mijn keuze is de Acai Bowl Shop, mijn favoriet. Daarna heb ik er nooit meer over nagedacht, maar zag ik dat er nog een filiaal werd geopend in de buurt van het kantoor van Vj. het wordt altijd gezien met lange wachtnummers.

Vj vroeg altijd wanneer we die kant op gingen, maar ik had nooit gedacht om het eens te proberen. Eens vertelde hij hun Coconut Shake 🍹 is echt goed nadat hij het geprobeerd had en bleef hij me vragen om het te proberen. Hij heeft me er ook een gegeven toen ik onlangs terugkwam van kantoor. Het is duidelijk dat ik er de allereerste keer verliefd op werd. Aj proefde het, hij vond het ook heerlijk. Maar zelfs voor een zoetekauw als ik was het te zoet voor 100% suiker. Dus ik hou ervan met 70% beter. Ik heb het een paar keer gehad in deze maand.

Kokosshake geserveerd met een bolletje ijs

🧾Copycat-recept

Ik besloot het thuis opnieuw te maken en was op zoek naar een hint op YouTube, toen ik vond dit​ Dus ik probeerde het en het was echt heel dicht bij wat ik had.

Perfect voor deze zomer als je thuis een vullende, heerlijke shake wilt. Verwen uw kinderen op deze manier met de goedheid van verse malse kokosnoot, zacht kokoswater en ook hun favoriete ijs erin. Ik weet dat we ze het altijd als zodanig kunnen bezorgen, maar de zomervakantie is hier, ze verdienen het! Ik weet zeker dat ze de calorieën binnen de kortste keren zullen verbranden!

🍨 Kokosnootshake

Zachte kokosnoot helpt je bij het afkoelen van je lichaam van binnenuit, remedie voor mondzweren en andere maagklachten. In milkshakevorm kunnen zelfs kinderen die het niet als zodanig hebben, worden geconsumeerd zonder het te weten door het te sluipen. Zoals een textuur? het vruchtvlees in stukjes en beetjes voegt een heerlijke bite toe aan de drank.

📖 Variaties

Wil je geen calorieën toevoegen? Sla gewoon vanille-ijs over, gebruik alleen melk, malse kokospulp, zacht kokoswater en ijsblokjes. Misschien wil je wat zoetstof mengen – gebruik natuurlijke zoetstoffen zoals honing of agave, je bent klaar om te gaan.

🎥 Video

Hier is de korte video over hoe ik kokosnootshake heb gemaakt

Tedere kokosnoot in Singapore

Ik koop meestal malse kokosnoot in de buurt van een natte markt, ze breken vers open en pakken het in. We brengen naar huis, verzamelen vers mals kokoswater, scheppen het vruchtvlees en genieten. Het is ook verkrijgbaar in Little India, Mustafa, Sri Murugan, Kopitiams, Foodcourts.

een pot koude kokosmilkshake

Afdrukken
Pin

Kokosmilkshake, Malakka-stijl

Kokosmilkshake, op Malakka-stijl bereid met zachte kokos, het is water, vanille-ijs, melk als hoofdingrediënten. Snelle video, stap voor stap plaatsen.

Uitrustingen (Amazon Affiliate-links)

Cup afmetingen

Ingrediënten

 • ½ kop Mals kokoswater
 • ½ kop Mals kokosnoot
 • 4 Bolletjes vanille-ijs
 • ½ kop melk
 • 6 Ijsblokjes

Instructies

 • Verzamel alle benodigde ingrediënten. Doe malse kokospulp, ijsblokjes, zacht kokoswater, melk, ijs in een blender.

 • Blend soepel. Ik hou van het vruchtvlees als stukjes in mijn drankje. Je kunt ook later wat toevoegen als je ook van de textuur houdt.

 • Giet in een gekoelde serveerschaal en bedek het met nog een bolletje ijs.

Video

Opmerkingen

 • Kies een verse malse kokosnoot voor het beste resultaat.
 • Tedere kokosnoot die eenmaal is geopend, moet snel worden geconsumeerd. Dus ik raad af om de milkshake te bewaren

📸 Stap voor stap foto’s

 1. Verzamel eerst alle benodigde ingrediënten. Doe dan malse kokospulp, ijsblokjes, zacht kokoswater, melk en ijs in een blender.
 2. Blend soepel. Eigenlijk hou ik van het vruchtvlees als stukjes in mijn drankje. Je kunt ook later wat toevoegen als je ook van de textuur houdt.
 3. Giet in een gekoelde serveerschaal en bedek het met nog een bolletje ijs.

Serveer direct, geniet er koud van.

Coconut Shake Mr Coconut Copycat-recept

Credit : Source link

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken