Een week van onwaarschijnlijk gemakkelijke lentediners

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Deze week ziet er naar uit dat ik een drukke week ga worden, wat betekent dat ik minder tijd en moeite heb om aan het avondeten te besteden. Toch wil ik nog steeds echt heerlijke maaltijden die helder en veerkrachtig aanvoelen. Dus met dat in gedachten, neig ik echt naar diners met minimale inspanning en maximale beloning. Dat betekent een reeks recepten die ofwel slechts een paar ingrediënten zijn, weinig tot geen voorbereiding hebben, een enkel stuk kookgerei nodig hebben (hallo, bladpan avondmaal!), Of vertrouwen op de slowcooker of Instant Pot om het zware werk te doen. . Ik laad ook seizoensfavorieten op, zoals citroenen, asperges, artisjokken en kruiden, om veerkrachtige vibes op de eettafel te brengen.

Hier zijn de vijf onmogelijk gemakkelijke diners die ik deze week kook.

Maandag: Slow Cooker Spinazie en Artisjok Kip

Het begin van de week vraagt ​​altijd om iets extra’s, dus ik trek de slowcooker tevoorschijn voor een low-prep, hands-off diner. Ik heb een pak kippendijen zonder botten die moeten worden opgebruikt, en ze werken goed als alternatief voor de kipfilets die in het recept worden genoemd.

Dinsdag: 15 minuten knoflookboter tortellini

Beboterde noedels zijn momenteel mijn favoriete go-to als ik een supersnel en gemakkelijk diner nodig heb waar mijn peuter, man en ik allemaal van zullen genieten. Het kost bijna geen extra moeite om wat knoflook, een scheutje citroen en een douche van Parmezaanse kaas en verse kruiden toe te voegen, maar het maakt het avondeten een beetje chique.

Ontvang het recept: 15 minuten knoflookboter tortellini

Woensdag: roerei met groene paprika en champignons

Als ik de laatste tijd geen zin heb om te koken, is roerei de standaard. Ik heb wat stukjes en beetjes groenten in de crisper die moeten worden opgebruikt, dus vanavond gebruik ik ze voor een geladen ei-scramble. Ik gebruik dit recept als een sjabloon, en hoewel het paprika en champignons vereist, zijn zowat alle groenten eerlijk.

Ontvang het recept: Roerei Met Groene Paprika En Champignons

Donderdag: Sheet Pan Knapperige zalm en aardappelen

Dit is het gemakkelijkste zalmdiner dat ik ken. Lemony zalmfilets, malse asperges en dunne, knapperige aardappelen liggen op tafel in minder dan 20 minuten van start tot finish.

Ontvang het recept: Sheet Pan Knapperige Zalm en Aardappelen

Vrijdag: Instant Pot BBQ Chicken Sandwiches

Ik eindig de week zo gemakkelijk als hij begon, en vanavond leun ik op mijn Instant Pot om het zware werk voor het avondeten te doen. Ik gooi wat kippendijen zonder been en barbecuesaus in de snelkookpan en versnipper het vlees voor sandwiches.

Ontvang het recept: Instant Pot BBQ Kip

Nieuw bij maaltijdplanning? Begin hier.

Klik hieronder voor meer tips, inzichten en ideeën van onze Meal Plan Club-crew en lezers zoals jij.

Maaltijdplanning is niet altijd gemakkelijk, vooral als je net begint. Maar we zijn er vast van overtuigd dat dit het geheim is van stressvrije doordeweekse diners. We willen je helpen inspiratie op te doen en enkele pijnpunten te verzachten die gepaard gaan met avond na avond eten op tafel, of je nu voor één kookt of een gezin van vier of vijf. Elke week delen we een nieuwe maaltijdplanoplossing die speciaal voor u is aangepast op basis van verzoeken van lezers of van een gastbijdrager, voor Maaltijdplan voor volgende week!

Credit : Source link

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken