Maak slim gebruik van rijdende reclame in de catering

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Als je een cateringbedrijf runt, dan is jouw bedrijvigheid ongetwijfeld door de pandemie getroffen. Nu ben je, na het verwijderen van de meeste restricties, weer volop aan de slag. Je wilt de rest van het jaar uiteraard optimaal benutten door zoveel mogelijk heerlijke gerechten te verkopen. En de juiste rijdende reclame kan je daar absoluut bij helpen.

Een verrassend effectieve marketingtool

Autoreclame is immers een verrassend effectieve marketingtool die jou zakelijk vroem, vroem maakt! Het gebruik van je eigen voertuig(en) als een advertentieruimte is ook een zeer slim, kosteneffectief idee om lokale of regionale naamsbekendheid te creëren.

In de huidige ‘thuisbezorg wereld’ maken steeds meer restaurants en catering services meer dan ooit van bezorg- en cateringvoertuigen, zoals busjes, auto’s en scooters gebruik. Als jij een bedrijf runt waarbij veel gereden wordt, profiteer hier dan van door al jouw rijtijd als marketinginstrument te gebruiken. Overal waar jij en jouw voertuigen komen, zullen de mensen dan ook jouw rijdende reclame zien.

Aangezien elk voertuig iedere dag weer door duizenden potentiële klanten gezien wordt, is het behoorlijk logisch om hier flink van te profiteren. Hier zijn een aantal redenen waarom ook jij graag autostickers op al je bedrijfsvoertuigen wilt plaatsen.

Autostickers werken 24/7 voor jou!

Dat klopt! Goed ontworpen en opvallende autostickers kunnen 365 dagen per jaar, dag en nacht jouw bedrijf promoten. Je kunt je voertuigen zelfs op strategische locaties parkeren om meer naamsbekendheid te krijgen wanneer ze even niet gebruikt worden.

Verwerk de rijdende reclame ook in je social media posts

Veel marketing vaardige cateringbedrijven gebruiken de reclame op hun voertuigen ook in de posts op social media. Zo kun jij op een creatieve manier nieuwe en huidige klanten via Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn of andere social media accounts bereiken. Gewoon door het plaatsen van foto’s van jouw voertuig dat op locatie overheerlijk eten levert of serveert. En voilà: je hebt direct al geweldige content!

Plaats opvallende autostickers

In de bijzondere digitale wereld waarin we tegenwoordig leven, blijft het plaatsen van autostickers toch nog één van de effectiefste manieren om nieuwe klanten te werven. Want bij de rijdende reclame is het bijna onmogelijk om deze voertuigen over het hoofd te zien.

Gebruik ook al je catering busjes (of misschien bakfietsen en scooters) om jouw cateringservice optimaal onder de aandacht van zowel de lokale bevolking als een breder publiek te brengen. Zorg er hierbij voor dat jouw voertuigen perfect schoon en in een goede staat zijn. Toon je logo prominent en vermeld natuurlijk je website en telefoonnummer.

Een positieve vibe verspreiden

Je missie op de autostickers moet zonder meer duidelijk zijn. Het moet een boodschap hebben dat resoneert met mensen die het lezen en hun leven. Zoals bij alle effectieve marketing zijn deze unieke autostickers een prachtig promotiemiddel. De beste autostickers zijn daarbij wellicht degene die je aan het lachen maken, je aan het denken zetten of een gesprek starten.

Dit alles bouwt niet alleen sterke relaties op, maar het creëert ook zeker een groep van fans die jou helpen een positieve vibe over je cateringbedrijf te verspreiden.

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken