7-daags gezond maaltijdplan (12-18 april)

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Geplaatst 9 april 2021 door Gina

Een gratis 7-daagse, flexibele maaltijdplan voor gewichtsverlies inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijst. Alle recepten bevatten calorieën en bijgewerkte WW Smart Points.

Een gratis 7-daagse, flexibele maaltijdplan voor gewichtsverlies inclusief ontbijt, lunch en diner en een boodschappenlijst.  Alle recepten bevatten calorieën en bijgewerkte WW Smart Points.

7-daags gezond maaltijdplan

Waarom zou iedereen maaltijden moeten plannen?

Maaltijdplanning is een geweldige manier om uw maaltijden voor de komende week te organiseren. Ook in de supermarkt bespaar je tijd en geld! En natuurlijk helpt vooruit plannen je om je doelen te bereiken!

Over het maaltijdplan

Als mijn maaltijdplannen nieuw voor je zijn, deel ik deze gratis, 7-daagse flexibele plannen voor gezonde maaltijden (je kunt mijn eerdere maaltijdplannen hier bekijken) die bedoeld zijn als gids, met voldoende bewegingsruimte om meer eten, koffie, dranken, fruit, snacks, dessert, wijn, enz. toevoegen of recepten ruilen voor maaltijden die u verkiest, u kunt in de index naar recepten zoeken op cursus. U moet streven naar ongeveer 1500 calorieën * per dag.

Er is ook een nauwkeurige, georganiseerde boodschappenlijst die boodschappen doen zo veel gemakkelijker en veel minder stressvol maakt. Bespaart u tijd en geld. Je gaat minder vaak uit eten, verspilt minder voedsel en je hebt alles wat je nodig hebt bij de hand om je op het goede spoor te houden.

Ten slotte, als je op Facebook bent, word lid van mijn Skinnytaste Facebook-community waar iedereen foto’s deelt van recepten die ze maken, je kunt hier lid worden. Ik hou van alle ideeën die iedereen deelt! Als u op de e-maillijst wilt komen, kunt u zich hier aanmelden, zodat u nooit een maaltijdplan mist!

En als je de Skinnytaste Maaltijdplanner niet hebt, zou het nu een goed moment zijn om er een te organiseren voor 2020! Vorig jaar was er een afdrukfout, maar het is nu perfect! U kunt hem hier bestellen!

DE DETAILS:

Ontbijt en lunch van maandag tot en met vrijdag, zijn bedoeld voor 1 diner en alle maaltijden op zaterdag en zondag voor een gezin van 4 personen. Sommige recepten maken genoeg restjes voor twee nachten of voor de lunch de volgende dag. Hoewel we echt geloven dat er geen standaardmenu is voor alle maaltijden, hebben we ons best gedaan om iets te bedenken dat een breed scala aan mensen aanspreekt. Alles is vriendelijk voor Weight Watchers, ik heb de bijgewerkte WW Blue SP voor je gemak toegevoegd, voel je vrij om recepten uit te wisselen of gebruik dit gewoon voor inspiratie!

De boodschappenlijst is uitgebreid en bevat alles wat u nodig heeft om alle maaltijden op het plan te bereiden. Ik heb zelfs merkaanbevelingen opgenomen van producten die ik leuk vind en die ik vaak gebruik. Controleer je kasten, want veel specerijen die je zult merken, gebruik ik vaak, dus je hebt er misschien al veel van.

En last but not least: dit maaltijdplan is flexibel en realistisch. Er is genoeg van bewegingsruimte voor cocktails, gezonde snacks, dessert en diner. En indien nodig kunt u een aantal dingen verplaatsen om het te laten werken met uw schema. Laat het me weten als je deze plannen gebruikt, dit zal me helpen beslissen of ik ze moet blijven delen!

MAANDAG (4/12)
B: Hartige Cottage Cheese Bowl (3B 3G 3P)
L: Griekse kikkererwtensalade (6B 6G 6P)
D: Portobello Burger met Mozzarella & Pesto Mayonaise (9B 9G 9P) met Quick Cabbage Slaw (2B 2G 2P)

Totalen: WW-punten 20B 20G 20P, calorieën 830 *

DINSDAG (4/13)
B: Avocadotoost met Sunny Side Egg (4B 6G 4P) en 1 kopje aardbeien (0B 0G 0P)
L: Griekse kikkererwtensalade (6B 6G 6P)
D: Zwartgeblakerde vistaco’s met kool-mangosla (4B 5G 4P) met Instant Pot Refried Beans (0B 3G 0P)

Totalen: WW-punten 14B 20G 14P, calorieën 895 *

WOENSDAG (4/14)
B: Hartige Cottage Cheese Bowl (3B 3G 3P)
L: Griekse kikkererwtensalade (6B 6G 6P)
D: Spinazie Gevulde Kipfilet Met Tomaat En Feta (6B 8G 6P) Met Zelfgemaakte Rijstpilaf (6B 6G 2P)

Totalen: WW-punten 21B 23G 17P, calorieën 1.007 *

DONDERDAG (4/15)
B: Avocadotoost met Sunny Side Egg (4B 6G 4P) en 1 kopje aardbeien (0B 0G 0P)
L: Griekse kikkererwtensalade (6B 6G 6P)
D: Gevulde paprika met kalkoen (5B 5G 3P) met een groene salade ** (1B 1G 1P)
Totalen: WW-punten 16B 18G 14P, calorieën 882 *

VRIJDAG (4/16)
B: Proteïne PB & J Smoothie Bowl (5B 5G 5P)
L: LEFTOVER Gevulde paprika met kalkoen (5B 5G 3P) met een groene salade (1B 1G 1P)
D: Honing Knoflook Garnalen (2B 3G 2P) met Aziatische Edamame Gebakken Rijst (4B 5G 1P)
Totalen: WW-punten 17B 19G 12P, calorieën 965 *

ZATERDAG (4/17)
B: Yoghurtwafels (4B 4G 4P) met ½ kopje gemengde bessen (0B 0G 0P) en 1 eetlepel ahornsiroop (3B 3G 3P)
L: Navel-sinaasappelsalade met avocado (7B 7G 7P)
D: BESTEL BINNEN!

Totalen: WW-punten 14B 14G 14P, calorieën 568 *

ZONDAG (4/18)
B: Omelet Tortilla Ontbijt Wrap (recept x 4) (4B 8G 4P)
L: Tomato Tuna Melts (recept x 2) (4B 5G 3P) en 8 worteltjes (0B 0G 0P)
D: Kalkoengehaktbrood (3B 5G 3P) met Knoflook Aardappelpuree (5B 5G 1P) en Geroosterde Asperges (0B 0G 0P)

Totalen: WW-punten 16B 23G 11P, calorieën 1.064 *

* Dit is slechts een richtlijn, vrouwen zouden moeten streven naar ongeveer 1500 calorieën per dag. Hier is een handige rekenmachine om in te schatten
uw caloriebehoeften. Ik heb genoeg bewegingsruimte overgelaten om meer voedsel toe te voegen, zoals koffie, dranken, fruit,
snacks, dessert, wijn, etc.
** Groene salade bevat 7 ½ kopje gemengde groenten, 3 lente-uitjes, ¾ kopje elk: tomaten, komkommer, wortelen, kikkererwten en ½ kopje lichte vinaigrette. Bewaar 1 portie voor de lunch op vrijdag.

* Google-document

Credit : Source link

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken