Gemakkelijke Rainbow Fruit Spiesjes {Fruit Kabobs}

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Deze website kan gelieerde links en advertenties bevatten, zodat we u recepten kunnen verstrekken. Lees mijn privacybeleid.

Fruitspiesjes zijn een supergemakkelijke en leuke zoete traktatie. Deze verse fruitspiesjes in de vorm van een regenboog zijn een kleurrijke en heerlijke manier om de aanbevolen porties fruit te eten!

Deze fruitkabobs zijn op zichzelf al ongelooflijk of serveren met een leuke dip voor het ultieme tussendoortje. Probeer Cheesecake Dip, Marshmallow Cream Cheese of zelfs Chocolate Hummus om deze spiesjes in te dippen!

Regenboogfruitspiesjes op een bord.

Gemakkelijke fruitspiesjes

Ik hou van dingen die kleurrijk zijn, en deze regenboogfruitspiesjes zijn precies dat! Alleen al door naar hen te kijken, lijkt het leven vrolijker en stralender. En dan mag je ze opeten! Vol met vers fruit, smaken en voedingsstoffen zijn deze fruitkabobs waanzinnig gemakkelijk en heerlijk. Dit is een van de beste manieren om een ​​portie of twee fruit per dag te krijgen. Mijn kinderen zijn er gek op en ik vind het heerlijk dat ze ze opeten. Het is bijna alsof ik ze misleid om gezond te eten. Maar ik zal niet zeggen of je het niet doet.

Deze fruitspiesjes zijn heerlijk als aperitief, bijgerecht of zelfs dessert, vooral met een zoete dip. Ze zijn ook een leuke manier om vers fruit als tussendoortje te serveren. Ik weet niet wat het is met voedsel dat aan spiesjes wordt geserveerd, maar het maakt ze gewoon zo aanlokkelijk en leuk. Ik kan een gerecht maken en het in een mooie kom doen en het zal niet worden aangeraakt. Maar leg dezelfde ingrediënten op een stokje en het verdwijnt. Net als deze Antipasto, Teriyaki Rundvlees en Gegrilde Hawaiiaanse Kipspiesjes, zijn fruitspiesjes gewoon lekkerder!

Wat je nodig hebt voor Rainbow Fruit Spiesjes

Dit is allemaal afhankelijk van uw smaak en wat er in het seizoen is. Verander de ingrediënten als dat nodig is.

 • Aardbeien: Zoet en sappig, zoek naar de aardbeien die uniform van grootte en dieprode kleur zijn.
 • Sinaasappels: Je kunt de schil laten zitten of eraf halen.
 • Kiwi: Schil en snijd, zoek een kiwi die stevig is maar onder lichte druk meegeeft.
 • Bramen: Zoek naar grote diepgekleurde bramen.
 • Rode druiven: De beste druiven zijn stevig en knapperig, niet papperig.
 • Groene druiven: Iets zoeter dan rode druiven zorgen ze voor een lekkere crunch.
 • Bosbessen: Zoek bosbessen die uniform van grootte zijn en nog maar net rijp zijn.
 • Houten spiesjes: Gebruik nieuwe houten spiesjes om scheuren of splinters te voorkomen.

Uw fruitkabobs samenstellen

Deze zijn perfect om kleine handjes te laten helpen bij het monteren. Kinderen helpen graag in de keuken en zijn meer geneigd om te eten wat ze kunnen helpen bij het maken.

 1. Vleespen: Rijg met een spies de aardbeien, stukjes sinaasappel, kiwi, bramen, druiven en bosbessen in.
 2. Dienen: Schik op een schaal en serveer met je favoriete dip of helemaal alleen.
Bereid fruit, klaar voor gebruik.

Verschillende soorten fruit die u kunt gebruiken

Vers fruit is een MUST voor deze spiesjes. Bevroren fruit verandert gewoon in moes. Omdat fruit het beste is op verschillende tijdstippen gedurende het jaar, kunnen uw fruitkeuzes anders zijn. Welk fruit je ook gebruikt, ze zullen ongelooflijk zijn. Hier zijn suggesties voor de verschillende kleuren.

 • Rood: Frambozen, aardbeien, watermeloen, kersen met zaadjes en rode appels.
 • Oranje: Clementines of nectarines, Cantaloupe, Abrikozen en Mango hebben een geweldige sinaasappelsmaak en gekleurd fruit.
 • Geel: Ananas, perziken, gouden heerlijke appels, peren, mango’s en bananen.
 • Groen: Kiwi, Groene Druiven, Groene Appels en Honingdauw.
 • Blauw: Bosbessen, Donkerpaarse / Blauwe Druiven, Vlierbessen en Bramen.
 • Purper: Paarse druiven, pruimen en bramen kunnen hier ook worden gebruikt.
Het fruit op houten spiesjes monteren.

Tips voor fantastische fruitspiesjes

Het beste van deze spiesjes is dat ze fris, levendig en leuk zijn!

 • Verspreidt: Fruitspiesjes zijn op zichzelf al geweldig, maar je kunt ze ook serveren met dipsauzen voor meer plezier. Chocoladesaus, fondue, karamelsaus, yoghurt met fruitsmaak, opgeklopte topping gemengd met kokos of vanille. Je kunt ook vanille- of chocoladepudding gebruiken als dipsauzen.
 • Maak een wolk: Maak er echt een regenboog van en plak een wolk aan het uiteinde van de spies. Gebruik een grote marshmallow!
 • Geen inweken: Omdat je het fruit niet grilt, hoef je je houten spiesjes niet te laten weken.

Make-Ahead Rainbow Fruit Kabobs

Je kunt het fruit van tevoren klaarmaken en vervolgens de kabobs vlak voor het serveren samenstellen als je dat wilt. Er zijn slechts een paar dingen waarmee u rekening moet houden als u zich van tevoren wilt voorbereiden.

 • Vermijd: Als je van tevoren fruitspiesjes maakt, wil je voorkomen dat fruit snel bruin wordt of snel papperig wordt. Dit omvat bananen, peren en appels. Ze smaken nog steeds geweldig, maar zien er niet goed uit.
 • Truc om fruit vers te houden: Met deze suggesties kunt u fruit tot wel 3 dagen van tevoren vers houden. Er zijn een aantal methoden die u zou kunnen gebruiken. Een daarvan is het kopen en gebruiken van een product met de naam Fruit Fresh of een ander product dat citroenzuur en ascorbinezuur bevat of beide. Deze zorgen ervoor dat uw fruit niet bruin wordt. Je kunt je fruit ook laten weken in een mengsel van 1 kopje water en 1 eetlepel citroensap. Geniet maximaal 10 minuten.
Kabobs klaar om op een bord te eten.Dient: 12

Calorieën129kcal (6%)Koolhydraten31g (10%)Eiwit2g (4%)Dik1g (2%)Verzadigd vet1g (5%)Natrium6mgKalium628mg (18%)Vezel6g (24%)Suiker20g (22%)Vitamine A.200IE (4%)Vitamine C182mg (221%)Calcium70mg (7%)Ijzer1mg (6%)

Alle voedingsinformatie is gebaseerd op berekeningen van derden en is slechts een schatting. Elk recept en elke voedingswaarde is afhankelijk van de merken die je gebruikt, meetmethoden en portiegroottes per huishouden.

Cursus Voorgerecht, Bijgerecht, Snack

Keuken Amerikaans

Trefwoord fruitkabobs, fruitspiesjes

Met een regenboogkebab.

Credit : Source link

smaakatelierzoetenzout.nl
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken