Steak Bite Dinners met 3 ingrediënten | Kitchn
Mijn geheim om te voorkomen dat het avondeten aanvoelt als een hele klus? Houd het simpel. Daarom worden er bij mij thuis steakbites van 15 minuten herhaald. Twee pond malse New Yorkse stripbiefstuk kan zich uitstrekken om een heel gezin te voeden, en als het in blokjes en gekarameliseerd en boordevol smaak zit, is er geen behoefte aan chique pansauzen of steakhouse-kanten. In feite zijn slechts twee extra ingrediënten voldoende.
Deze momentopname neemt je mee door vijf eenvoudige diners in steakhouse-stijl. Elk recept begint met dikke biefstuk uit New York, op smaak gebracht met twee ingrediënten die je waarschijnlijk bij de hand hebt. Het moeilijkste is om te kiezen welke je vanavond gaat maken.
5 Snapshot Steak Bite Dinners met slechts 3 ingrediënten
Honing-Balsamico Steak Bites
Klop 2 eetlepels honing en 2 eetlepels balsamico azijn samen in een kleine kom. Seizoen 2 pond dik gesneden Steaks uit New York snijd in blokjes van 1 inch met 1/2 theelepel koosjer zout Warmte 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur tot het glinstert. Voeg biefstukblokjes toe en schroei tot ze bruin zijn, draai ze halverwege om, in totaal 6 tot 8 minuten. Voeg het honingazijnmengsel toe en kook nog 1 minuut. Haal van het vuur en garneer met 1/4 kopje gesneden lente-uitjes
Zest en sap 2 limoenen tot je 1 eetlepel schil en 2 eetlepels sap hebt. Seizoen 2 pond dik gesneden Steaks uit New York snijd in blokjes van 1 inch met 1/2 theelepel koosjer zout Warmte 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur tot het glinstert. Voeg biefstukblokjes toe en schroei tot ze bruin zijn, draai ze halverwege om, in totaal 6 tot 8 minuten. Voeg limoensap toe en 2 theelepels chili knoflooksaus of plak en kook nog 1 minuut. Haal van het vuur en garneer met limoenschil
Bruine Suiker Bourbon Steak Bites
Klop 2 eetlepels verpakte lichtbruine suiker en 2 eetlepels bourbon samen in een kleine kom. Seizoen 2 pond dik gesneden Steaks uit New York snijd in blokjes van 1 inch met 1/2 theelepel koosjer zout Warmte 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur tot het glinstert. Voeg de biefstukblokjes toe en schroei tot ze bruin zijn, draai ze halverwege om, in totaal 6 tot 8 minuten. Voeg bruine suiker en bourbonmengsel toe en kook nog 1 minuut. Haal van het vuur en garneer met 1/4 kopje gesneden verse peterselieblaadjes.
Smash 4 eetlepels zachte ongezouten boter en 1/4 kopje gehakte verse kruiden (zoals rozemarijn, tijm en / of peterselie) samen in een kleine kom. Seizoen 2 pond dik gesneden Steaks uit New York snijd in blokjes van 1 inch met 1/2 theelepel koosjer zout Smelten 4 eetlepels ongezouten boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg biefstukblokjes toe en schroei tot ze bruin zijn, draai ze halverwege om, in totaal 6 tot 8 minuten. Voeg kruidenboter toe en 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper en kook 1 minuut. Haal van het vuur en garneer met meer gehakte kruiden, indien gewenst.
Zoete en pittige biefstukbeten
Seizoen 2 pond dik gesneden Steaks uit New York snijd in blokjes van 1 inch met 1/2 theelepel koosjer zout Warmte 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur tot het glinstert. Voeg biefstukblokjes toe en schroei tot ze bruin zijn, draai ze halverwege om, in totaal 6 tot 8 minuten. Toevoegen 2 eetlepels honing en 1 in dunne plakjes gesneden kleine jalapeño en kook nog 1 minuut. Haal van het vuur en serveer met partjes limoen.
Welkom bij Snapshot Cooking, de thuisbasis van Kitchn’s gemakkelijkste recepten. Deze minirecepten zijn zo eenvoudig dat je praktisch kunt koken vanuit de voor-en-na-momentopname zelf.
Credit : Source link